Iedereen is van waarde!


Maatschappelijk


Dankzij de netwerkactiviteiten van WorkForce Holland ontvangen steeds meer goede doelen, sportclubs en maatschappelijke organisaties een financiële bijdrage via Whatunga, het grootste inspiratie netwerk van Nederland. 

testimonial image

Veel kleine en grote bedrijven maken inmiddels gebruik van het WorkForce Holland. Het netwerk heeft al ruimschoots bewezen zeer succesvol te zijn bij het vinden van ander werk, maar heeft ook een stevige maatschappelijke basis door het steunen van goede doelen. Warchild ontvangt ieder kwartaal een mooi bedrag dankzij WorkForce Holland.

testimonial image

De Stichting VluchtelingenWerk Noord-Nederland (VWNN) is actief in de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. VWNN begeleidt en adviseert asielzoekers, vluchtelingen en migranten. Dankzij Workforce Holland kunnen wij gemotiveerde vluchtelingen helpen bij de oriëntatie op passend werk.

testimonial image

Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. Dankzij de activiteiten van WorkForce Holland ontvangt KWF een bijdrage voor belangrijk onderzoek.


Een kleine greep uit de vele goede doelen: