Manifest WorkForce Holland


Werken vanuit een overtuiging

Bij WorkForce Holland werken we vanuit vijf overtuigingen. Deze willen we meegeven aan ons Whatunga netwerk en de mensen die we begeleiden in hun reis naar een nieuwe werkplek met veel werkgeluk. 

Deze vijf overtuigingen hebben we omgesmolten tot een manifest, en die vind je hieronder.

 1. Werkgeluk voorop
  Wij geloven dat werkgeluk voorop moet staan bij elke werkplek. De perfecte werkplek is namelijk werk waarbij op basis van menselijke waarden een klik is. Niet alleen tussen de werkgever en de werknemer, maar ook met de leidinggevende, je collega’s en de kernwaarde die de organisatie heeft geformuleerd en naleeft.

 2. Juiste mensen ontmoeten
  De perfecte werkplek vind je niet door klakkeloos te solliciteren op vacatures die overal op internet staan, maar door de juiste mensen op het juiste moment te ontmoeten. En natuurlijk door kennis te maken met mensen die weer andere mensen kennen.

 3. Betrokken netwerk
  Met de ruim 2000 netwerkcontacten in ons eigen Whatunga netwerk hebben we een netwerk opgebouwd waarmee we je met contacten in Nederland in contact kunnen brengen. Samen met de juiste tools om zelf stappen te nemen, helpen we je op weg en staan we garant voor de kwaliteit van de mensen die je ontmoet.

 4. Samen op zoek
  Wij laten jou niet zwemmen, maar nemen ook niet alles uit handen. We hebben jouw hulp nodig om de perfecte werkplek vorm te geven. Dat doen we met behulp van unieke tools, zodat we inzicht krijgen in jouw skills, jouw talent en jouw unieke menselijke eigenschappen.

 5. Branche overstijgend
  78% van de mensen die via ons nieuw werk vinden, waren daarvoor werkzaam in een andere branche. Grote kans dat jij heel goed past in een branche die je tot voor kort niet kende.

De weg naar jouw perfecte werkplek zal zeker niet altijd vlekkeloos verlopen. Deze gaat altijd met up-en-downs. Nieuwe mensen leren kennen en kansen zien geeft veel energie, maar wij begrijpen ook de frustratie van een afwijzing. Bij zowel de ups én downs zijn we er voor jou. Als professional en als mens. Mooi toch?