Werkgeluk met WorkForce Holland


Waarom staat werkgeluk niet voorop?

Outplacement, boventallig, reorganiseren, het zijn allemaal vervelende woorden die stress opleveren. En dat snappen we bij WorkForce Holland heel erg goed. Daarom vinden we het des te belangrijker om deze negatieve gevoelens om te zetten in iets positief. In een nieuwe werkplek die nog beter bij iemand past, in volop werkgeluk in een nieuwe loopbaan, in kansen en mogelijkheden. Bij WorkForce Holland hebben we een duidelijke missie:

Elke professional werkgeluk laten ervaren!

Menselijke maat voorop

Deze missie behalen we door de menselijke maat voorop te stellen. Wie ben je als mens, wat kun je en waar kan je vandaag al mee starten? Maar ook door onze eigen unieke werkwijze te hanteren, met behulp van Effectuation, Prototyping en Storytelling. We doen het op onze manier, gooien alle trossen los en beginnen gewoon. 

En dat doen we natuurlijk niet alleen. Dit doen we met een klein team van ervaren coaches, die je met alle levens- en professionele vraagstukken op weg helpen naar de perfecte werkplek. Zo zorgen we ervoor dat die reis naar nieuw werk leuk-spannend wordt, en niet vervelend-spannend.

Breed en betrokken netwerk

Onze eigen kernwaarden zijn ‘de menselijke maat voorop’ en ‘verrassen en op onze eigen manier’. Dit zijn tegelijkertijd de waarden van ons betrokken Whatunga-netwerk. Hierin vind je netwerkcontacten die genieten van hun kennis en kunde delen. Niet alleen omdat jij er beter van wordt, maar ook omdat zij beter worden van jouw kennis en kunde!

Door dit betrokken en brede netwerk is het ons in de afgelopen jaren gelukt om met 91% van de mensen die bij ons aanklopten een hele fijne nieuwe werkplek te vinden. En voor 78% was dit zelfs in een hele andere branche. En dat bewijst maar weer dat er altijd nieuwe kansen en mogelijkheden zijn!

Ons team

testimonial image

De meeste voldoening haal je uit wat je zelf tot stand brengt! Ik ben een levend voorbeeld daarvan! Met enthousiasme zet ik me in voor jou.

Sylvia Bartels

General Manager
testimonial image

Ik help je graag!

Birthe Lugtenborg

Community manager
testimonial image

Rijkwert van Slochteren

Loopbaancoach
testimonial image

Ilona Vink

Loopbaancoach/ ondernemer
testimonial image

Lars Scholtemeijer

Loopbaancoach/ HR Adviseur