Loopbaanprogramma's


Werken met WorkForce Holland


Een coach van WorkForce Holland staat jou bij met raad en daad. De eigentijdse programma's van WorkForce Holland en het netwerk van Whatunga zijn op elkaar afgestemd, met als doel een ideale werkomgeving voor jou creëren. Samen met je coach ontwikkel je een loopbaanplan. Wij hebben een aantal verrassende loopbaanprogramma's ontwikkeld om samen met jou achter jouw loopbaanvraag te komen:

Na het uitstippelen van jouw loopbaanplan koppelen we je aan ons Whatunga netwerk. Wij belonen onze netwerkcontacten in Whatunga voor het meedenken en het creëren van baankansen. De meeste werkende professionals schenken deze beloning aan een goed doel. Door een programma te volgen bij WorkForce Holland steun je dus indirecte verschillende goede doelen.

Een traject via WorkForce Holland

De programma's van WorkForce Holland zijn altijd maatwerk. Dat kan ook niet anders, want wij willen jouw loopbaanvraag zo optimaal mogelijk aan ons omvangrijke netwerk koppelen, zodat je oriëntatie op ideaal werk zo snel mogelijk kan beginnen. Om een ​​goede match te maken willen wij precies weten wie je bent en waar jou mee kunnen helpen. Dit is voor iedereen verschillend.

Voordat je van start gaat met je oriëntatie, maak je uitgebreid kennis met je coach. Samen bepaal je de richting en het plan. Vanzelfsprekend zorgen we dat je LinkedIn, CV en sollicitatiebrieven op orde zijn. Het is goed om te weten dat een programma bij WorkForce Holland alleen zin heeft als je gelooft in de kracht van netwerken.