Loopbaanprogramma's


Werken met WorkForce Holland


Een coach van WorkForce Holland staat jou bij met raad en daad. De eigentijdse programma's van WorkForce Holland en het netwerk van Whatunga zijn op elkaar afgestemd, met als doel een ideale werkomgeving voor jou creëren. Samen met je coach ontwikkel je een loopbaanplan. Dit loopbaanplan kan bestaan uit één van de loopbaanprogramma's die wij aanbieden:

Na het uitstippelen van jouw loopbaanplan koppelen we je aan ons Whatunga netwerk. Wij belonen onze netwerkcontacten in Whatunga voor het meedenken en het creëren van baankansen. De meeste werkende professionals schenken deze beloning aan een goed doel. Door een programma te volgen bij WorkForce Holland steun je dus indirect verschillende goede doelen.

Een traject via WorkForce Holland

De programma’s van WorkForce Holland zijn altijd maatwerk. Dat kan ook niet anders, want wij koppelen jouw loopbaanvraag aan ons omvangrijke netwerk, zodat je oriëntatie op ideaal werk zo snel mogelijk kan beginnen. Om een goede match te maken willen wij precies weten wie je bent en waar wij jou mee kunnen helpen. Dit is voor iedereen verschillend.

Voordat je van start gaat met je oriëntatie, maak je uitgebreid kennis met je coach. Samen bepaal je de richting en het plan. Vanzelfsprekend zorgen we dat je LinkedIn, CV en sollicitatiebrieven op orde zijn. Het is goed om te weten dat een programma bij WorkForce Holland alleen zin heeft als je gelooft in de kracht van netwerken.