Outplacement


Loopbaanprogramma van Werk naar Werk


Van werk naar werk

Ben je, helaas, genoodzaakt om je oude werkgever te verlaten? Dan vind je het misschien lastig om te bepalen wat je volgende stappen zijn. Bij WorkForce Holland helpen we je met ons loopbaanprogramma ‘van Werk naar Werk’

Van je oude werkplek naar je nieuwe werkplek is hierin uiteindelijk het doel. Maar juist die periode tussen de twee banen in, dus de reis zelf, is erg waardevol. “Wie ben ik als mens?”, “wat kan ik?” en “waar kan ik vandaag al mee starten?” zijn erg belangrijk om een werkplek te vinden die nog beter bij je past dan je oude. Grote kans dat het alweer een hele tijd geleden is dat je over het antwoord op die vragen hebt nagedacht.

Werk vinden wat bij je past

Het antwoord op deze vragen is een mooie basis om mee te beginnen. Samen met een coach van WorkForce Holland gaan we aan de slag met ondernemend gedrag, zodat je die skills kunt gaan inzetten. Gecombineerd met netwerken heb jij de toolbox om de snel veranderende arbeidsmarkt te betreden.

Ondernemend gedrag leer je in de praktijk. Bijvoorbeeld door met netwerkcontacten, binnen en buiten je eigen sector, in gesprek te gaan. En dat is mooi, want het overstappen naar je nieuwe perfecte werkplek begint niet met vacatures zoeken, maar met betekenisvolle netwerkgesprekken!

Jouw reis op maat

Het programma ‘van Werk naar Werk’ helpt je om jouw skills en vaardigheden inzichtelijk te krijgen en ze met de juiste mensen op het juiste moment te delen.

Op naar die nieuwe werkplek, op jouw tempo, en op naar werkgeluk. Trossen los!

Meer loopbaanprogramma's: