Duurzaam inzetbaar


Loopbaanprogramma WorkForce Experience


Het hele jaar door nieuwe kansen pakken

Als er geen directe aanleiding is om van werk te veranderen, dan stap je waarschijnlijk niet zo vaak uit je comfortzone. Of wel, maar betrap je jezelf er misschien op dat je vaak in de dagelijkse routine vervalt. Druk genoeg!

Met ons Experience programma voor duurzame inzetbaarheid ervaar je nieuwe mogelijkheden en kansen. We stimuleren je door te laten beleven. Hoe? Door de simpele vraag te stellen:

Wat had je altijd al willen doen?

De kunst is om in het antwoord vooral geen beroep te doen op ‘moeten’, maar vooral op willen. Wat wil je, waarom wil je dat, en vooral: wanneer ga je dat doen?

Ondernemend aan de slag

Met behulp van de antwoorden op deze vragen en een coach ga je inventariseren wat je beschikbare middelen zijn om hier mee aan de slag te gaan. We maken hierbij gebruik van Effectuation en Prototyping. Deze tools zorgen ervoor dat je op een leerzame en leuke manier ondernemend gedrag je eigen maakt.

Tijdens dit proces gaat het niet alleen om je professionele skills, maar vooral ook om je persoonlijke professionele talenten. Ben je goed in dingen regelen, houd je van koken en nieuwe dingen uitproberen, ben je op je best als je tekent, geniet je van nieuwe mensen leren kennen? Je coach helpt je om de antwoorden te vinden, zodat je een mooie basis hebt om op voort te borduren. 

Talenten en Whatunga

Met deze mooie basis aan skills en talenten koppelen we je aan ons Whatunga-netwerk. Hierin hebben we nog veel meer projectmanagers, creatieve duizendpoten, tekentalenten en netwerk liefhebbers. En wie weet: misschien past jouw nieuwe werk nóg beter bij je of krijg je ontzettend veel inspiratie voor je huidige werk van al die nieuwe kennissen en kunde.

Meer loopbaanprogramma's: