Slim netwerken met Whatunga


Een netwerk van echte mensen

Om meteen je eerste vraag te beantwoorden: Whatunga betekent netwerk in het Maori. Whatunga is een netwerk van mensen. Heel veel echte mensen. Mensen die iets willen en kunnen betekenen voor een ander. Hoe? Door kennis, kunde en ervaring te delen.

De kracht van netwerken

Bij WorkForce Holland en binnen het Whatunga netwerk geloven we in de kracht en creativiteit van menselijk netwerken. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen, zowel online als offline, proberen we zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om anderen te helpen door kennis, kunde en ervaring te delen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek, maar heb je geen idee waar je moet zoeken of wat je precies wilt? Geen enkel probleem. Samen met jou gaan we op zoek naar wat je interessant vindt en waar je goed in bent. Vervolgens koppelen we je aan iemand uit het Whatunga netwerken die over deze onderwerpen net zo enthousiast wordt als jij. Grote kans dat jullie snel een klik hebben!

Op deze manier verbreed je je kennis, leer je nieuwe mensen kennen en ga je nieuwe mogelijkheden zien. Met als gevolg: een werkplek die perfect bij jou als persoon past en waar je een hoop werkgeluk uit haalt. 

Voorop in duurzaam netwerken

Naast kennis, kunde en ervaring delen besteden we binnen het Whatunga ook aandacht aan duurzaamheid. We hebben het dan niet over afval scheiden en minder printen, maar over werkgeluk stimuleren, zodat je scherper, gelukkiger en geïnspireerd aan de slag kunt. 

Daarnaast beloont Whatunga ieder gesprek met €50 aan het goede doel, zodat we met elkaar gecreëerde waarde kunnen teruggeven.

Wat anderen over Whatunga zeggen

testimonial image

“Door iemand te vertellen over je baan en de keuzes die je hebt gemaakt in je werkende leven probeer je een werkzoekende te helpen bij het maken van zijn keuzes. Leuk om te doen en je steunt er ook nog eens een goed doel mee!”

Bas Kingma

Directeur/ eigenaar, Subyt Detachering
testimonial image

“Dit gaat werken, zegt het voort. Mooi concept!"

Menno Oomkens

Ventures & HRM, Investion
testimonial image

Wie kan hier nu nee tegen zeggen? Het is zo sympathiek, zo van deze tijd. Mensen op een kwalitatieve manier met elkaar in contact laten komen op de arbeidsmarkt. Heb nu meerdere netwerkgesprekken met kandidaten gevoerd en kan dit iedereen aanraden. Ze scherpen ook je eigen geest. En je hebt bovenal een uurtje dat niet te vergelijken is met de rest van de uren uit je week. Grote aanrader!

Rafael Redczus van Berkel

Oprichter en eigenaar, N8W8

Voorop in duurzame netwerken


Naast kennis, kunde en ervaring delen, besteden we binnen het Whatunga netwerk ook aandacht aan duurzaamheid. We hebben het dan niet over afval scheiden en minder printen, maar over werkgeluk stimuleren, zodat je scherper, gelukkiger en geïnspireerd aan de slag kunt. 

Daarnaast beloont Whatunga ieder gesprek met €50 aan het goede doel, zodat we met elkaar gecreëerde waarde kunnen teruggeven.