Duurzaam inzetbaar

WorkForce Experience


Als er geen directe aanleiding is om van werk te veranderen, houdt de dagelijkse routine je vaak op je plek. Het is immers druk genoeg! Het ervaren van nieuwe mogelijkheden en kansen is helemaal geen issue. De kunst is om juist geen beroep te doen op “moeten”. 

Het WorkForce Experience programma stimuleert je door je te laten beleven: “Wat had je altijd al graag willen doen”. Die beleving ontdek en bouw je samen met de coach van WorkForce Holland en Whatunga, het inspiratienetwerk van WorkForce Holland. 

Hoe we dat doen? Samen met je coach ga je inventariseren wat je beschikbare middelen zijn. Hierbij maken we gebruik van “Effectuation” en “Prototyping”.  Beide tools zorgen voor een leerzame en leuke manier om ondernemend gedrag te stimuleren. Een belangrijk principe van Effectuation is het inventariseren van beschikbare middelen. Het gaat er daarbij niet alleen om wat je professionele skills zijn, maar ook om wat je niet professionele talenten (sport, koken, tekenen, ontwerpen, besturen, netwerken en levensgebeurtenissen etc.) zijn. Je coach helpt je door creatief mee te denken, zodat er een mooie set aan middelen voorhanden is. Met deze set aan beschikbare middelen ga je verder aan de slag oa binnen het netwerk van Whatunga.